shadow

Ange dina sökord

Om Hem med omtanke

Vi på LG vill hjälpa dig att fatta rätt beslut gällande en mer hållbar livsstil och inspirera dig till att göra mer miljövänliga val i hemmet. Tanken bakom ”Hem med omtanke” är att ge dig möjligheten att se över dina vanor i och runt hemmet och byta ut dem mot mer miljövänliga alternativ. Små justeringar här och där kan spara både dina och naturens resurser.

Vad kan du hitta i den här bloggen?

Vi har utgått från våra egna produkter – för det är dem vi vet mest om. Vi vet också att våra kylskåp, tvättmaskiner och andra apparater inte står ensamma, utan utgör en del av ett hem. Våra blogginlägg handlar därför om att ge dig smarta tips och råd samt lite bakgrundskunskap, för att bidra till ett lite grönare tänk.

Förutom våra egna inlägg har vi bjudit in en rad gästbloggare som, var och en på sitt sätt, är experter på hållbar livsstil, och som är villiga att dela med sig av sin kunskap. För vilken nytta gör kunskapen om långsiktig hållbarhet om vi inte delar den med varandra?

Vi tror inte att vi kan rädda världen, men om vi tillsammans kan göra vardagen lite grönare idag än vad den var igår, då är vi på god väg.